#Студенти online

Як живеться нашим студентам під час карантину, чи задовільняє їх організація дистанційного навчання і що вони радять своїм одногрупникам і наставникам, сьогодні ми дізнавалися в:

Марії Грай, студентки ІІ курсу педагогічного факультету:

“Спочатку було дуже нудно, але зараз я не можу так сказати. Карантин проходить досить непогано. Це можливість побути вдома з рідними та близькими друзями. Через навчання ми рідко бачимося й мало проводимо часу разом, а зараз є можливість все це надолужити.

Хочу порадити своїм одногрупникам і наставникам: використовуйте карантин як час для пошуку самого себе, як час для саморозвитку й самореалізації. Зараз є безліч онлайн-курсів, із яких можна багато чого цікавого й пізнавального для себе взяти, тому раджу, скористатися такою можливістю й відкривати для себе нові світи. Карантин невдовзі закінчиться, і ми вийдемо з нього вже з новими поглядами на життя.

Не можу сказати, що я незадоволена дистанційним навчанням. Тут є свої плюси й мінуси. Викладачі намагаються допомогти кожному, якщо трапляються труднощі, проводять консультації, дають поради для того, щоб ми добре засвоїли новий матеріал. Але як для мене, то це трохи важко. Багато часу витрачається для самоопрацювання матеріалу, деколи виникає багато запитань стосовно тієї ти тієї теми, тому я вже мрію про той час, коли знов знову відвідувати пари.”

Богдани Бойчук, студентки ІІ курсу історичного факультету

Карантин має безліч плюсів і мінусів, але, безперечно, це час для свого розвитку, це час, який ти проводиш зі своєю сім’єю (студенти, котрі навчаються далеко від своїх домівок, зрозуміють мене, як ніхто інший). Цей період доводить нам, що речі, які були для нас звичними, тепер стали або ж мрією, або спогадами. Мені здається, що карантин зовсім «не сумний» і одноманітний, якщо проводити його з користю.

Раджу не падати духом й берегти себе; сподіваюся, що невдовзі все знову ввійде у своє русло.

Наша система дистанційного навчання досить непогана; тут студенти розвивають свою самостійність, виробляють пунктуальність, розвивають увагу. Але роботу системи Moodle, на мою думку, варто ще удосконалювати.”

Діани Жидецької, студентки ІІІ курсу факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології

“Вдома добре, поряд рідні. В селі не сумно, завжди є чим себе розважити. Город –це фітнес номер 1. Вправи для всіх м’язів знайдуться. Завжди є можливість вийти на вулицю, прогулятися на свіжому повітрі.

Вважаю, що завжди варто знаходити позитив у будь-якій ситуації, берегти себе та рідних. Пам’ятаймо, що все в наших руках.

Робота викладачів – це, безперечно, великий плюс, бо вони докладають максимум зусиль, щоб ми отримували цікаву інформацію, щоб ми удосконалювали свої професійні вміння й навички, щоб розвивалися як особистість. Система Moodle – це мінус, тому що вона часто вибиває помилку або повільно завантажує матеріали, що робить роботу в системі некомфортною.”

#Студенти online